Livet er skønt i Spanien

Hey allesammen. Lige en lille opdatering herfra ferien. Lige nu sidder jeg på vores altan i Spanien, hvor jeg er på ferie med hele familien. Det er bare så fedt, og jeg elsker virkelig at være udenfor Danmark. At rejse er at leve, som man siger – og det har jeg virkelig taget til mig. Derfor er vi ude at rejse mindst to gange om året. Og det er hver gang til en varm destination, for jeg er ikke så meget til skiferie, for jeg har faktisk aldrig prøvet det.

Når jeg kommer hjem, skal der skiftes vinduer og døre, og det har vi fået nogle til at hjælpe os med, og det er godt nok, når man ikke har en håndværker uddannelse. Og det har jeg ikke, hehe. Nå, men nu vil jeg lige se en film herude på altanen, og så vil jeg ellers gå i seng. Vi skal i vandet i morgen tidlig, og det ser jeg rigtig meget frem til.

Indlægs forfatter: admin