Løsningen på mine rygproblemer?

Hey!

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve en omgang fysiurgisk massage mod rygsmerter, da jeg har set en blogger skrive et indlæg om det. Det kunne godt ligne at bloggeren og jeg har siddet i samme situation, og nu er jeg i hvert fald bare ret spændt på at se, om det er noget der virker. Har først lige set det nu, så har ikke undersøgt noget om, hvor jeg kan få det eller noget endnu, men det har jeg rigeligt med tid til at gøre her i weekenden. Jeg har ikke rigtig nogen planer for weekenden, udover at jeg skal slappe max af nemlig.

Hvis der nu skulle være en af jer derude, som ved noget om det, så smid da endelig lige en lille kommentar til indlægget. Det vil i hvert fald lune godt her i den varme sensommer.

Vi ses!

Blog / af

Indlægs forfatter: admin