Malerarbejde – hvem kan klare det heromkring?

 

Jeg har lovet, at jeg vil hjælpe min mor, som bor i Viborg, med at finde nogle, som der kan male hendes hus. Men jeg er ikke selv herfra, da jeg bor i Bjerringbro, og derfor vil jeg høre, om I kender nogle, som der kan male et hus? Altså, nogle som der er dygtige til malerarbejde. Det ville bare være for fedt, og jeg ville simpelthen blive så glad, hvis det kunne lade sig gøre. Det er helt sikkert. Nå, men sådan er der jo så meget, ikke? Jeg vil også gerne sige, at der kommer til at ske en masse spændende på bloggen i fremtiden, for jeg har besluttet mig for, at jeg ikke bare vil skrive om mit liv, men jeg vil også begynde at skrive filmannmeldelser og den slags ting. Det kan jeg godt lide, og det er jo dejligt. Jeg håber, at I vil blive glade for det. Vi ses.

Blog / af

Indlægs forfatter: admin