Mobilbar København til havefesten

Så fandt jeg sgu nok det jeg søgte, link: http://www.grillogbar.dk/brandbil.html. Til sommer skal jeg nemlig holde fest i min have. Det er blevet min tur til at holde året vej fest. Så jeg skrurer op for de dyre tricks om gode have fester.

 

Jeg ved nemlig godt hvordan man holder de gode have fester, det gjorde mine forældre nemlig meget ud af dengang jeg var barn. Min far bryggede sin egen vin i kæmpe store vin balloner, men det har jeg nu ikke tænk mig at gøre. Men jeg hyre en bar, noget catering og så skal vi have noget live musik, den får ikke for lidt. Det skal ikke hedde sig at min vejfest var den kedeligeste i 10 år, nej nej, sådan skal det ikke gå for mig.

 

Jeg ahr også givet mig god tid til at lave sjove bordkort af alle på vejen. Jeg har printet sjove billeder af dem allesammen fra sidste år hvor de var godt fulde.

Indlægs forfatter: admin