Nu må jeg skifte den ud.

Hej.

Da jeg for et par måneder siden skiftede job til et bureau hvor jeg skal sidde og skrive rejse artikler hver dag, så fandt jeg ret hurtigt ud af at min lidt ældre computer nok ikke mere lige er det rette redskab til denne type opgaver. Derfor har jeg nu i et stykke tid været på udkig efter en ny model.

Læs mere om Implantater i Frederikssund her.

Men det er godt nok svært at vælge den rigtige. Jeg vil jo på den ene side gerne sikre mig at det er ny og fremtidssikret teknologi der er i den, men som jeg indtil videre har fundet ud af, så handler det mere om at man ved hvad den skal bruges til. For hvis man vil have at den skal kunne en masse og helst lidt mere en hvad man skel bruge nu, ja- så koster det som regel kassen. Så nu må jeg hellere prøve at få noget hjælp hos mine venner som ved lidt mere om dette end jeg gør.

Indlægs forfatter: admin