Nu skal det hedde Gina

Kært barn har mange navne, men sjældent har navnet fået en lille gruppe af befolkningen så meget op på dupperne som nu hvor et erotisk magasin for kvinder har fået et ekspertpanel til at udnævne det mest moderne navn for Vagina.

Valget er nemlig faldet på et ganske almindeligt pigenavn Gina og ikke mange af de andre forslag som mest af alt minder om en slangordbog som rapperne flittigt bruger. Ideen til at finde et mere modent navn kom fordi man gerne ville væk fra de vulgære og kliniske navne og gøre det til noget der er lettere at tale om. Det betød at læserne indsendte mere end 300 forslag.

Navnet er som sådan ikke noget nyt og specielt, men det er kort og præcist og lyder mere blødt og feminint end det meget kliniske ord vagina.

Blandt forslagene var der mange sjove udtryk som efterhånden er blevet opfundet I den danske befolkning og det er måske en af de ting der findes flest synonymer.

Men mon ikke at der går lidt tid inden ordet Gina bliver til andet end et pigenavn og et slang ord?

Hvis man ser på de forskellige webshops der sælger sexlegetøj som Alor så er der ikke meget slang og smarte ord at spore på deres hjemmeside. Det er simpelt beskrevet med de kendte ord som alle danskere forstår. Om det så er gammeldags at kalde en dildo for en dildo det er nok lidt underordnet.

Men vi kan helt sikkert se ordet Gina mere og mere brugt i medierne da det er et af de lidt pænere ord at bruge og derfor kan det godt være at det smitter af på befolkningen. Nu må vi vente et stykke tid og se hvad der sker, intet er sikkert endnu og meget kan endnu nå at ske.

Hvis man ser på ekstrabladet så er det dog et utroligt brugt ord over det seneste lange stykke tid, det ligner nærmest at ledelsen har sendt en mail ud hvor der står at de skal bruge ordet i alle situationer, men mon dog.

Blog / af

Indlægs forfatter: Soren