Nu skal det virkeligt gå stærkt.

hej alle.

Vi er tre gutter som hver weekend spiller War Craft på nettet og vi har efterhånden fået spillet os godt op i den europæiske liga, som vi spiller i.  men i går indtraf katastrofen så lige inden weekenden, da min laptop brændte sammen og ikke er til at reparerer. Så derfor har jeg virkelig brug for et lån i dag, så jeg kan komme ud og købe en ny PC, så jeg kan være med i mit team igen i denne weekend.

Jeg har derfor sammen med mine venner været på nettet og tjekke ud hvad der findes af muligheder for at låne online i dag.

som vi kan se det, så er det hverken dyrere i renter eller gebyr og det hele skulle kunne ordnes på en times tid, hvorefter pengene vil være sat ind på din konto, så lige nu sidder vi og venter på svar. Herefter skal vi bare ud og shoppe en ny PC og her er det rigtig godt jeg har mine to venner med, som begge to er mega gode til at finde den rigtige.

Indlægs forfatter: admin