Ny bærbar og lidt guf til gartneriet

Hey alle sammen og rigtig hjertelig velkommen til Compuland!

Dette er landet på nettet hvor folk kan finde blogindlæg og meget andet, hvor jeg blandt andet kommer ind over computere. Der er også mange andre ting, som jeg kommer ind på herinde, men det ved I jo alle sammen godt i forvejen, hvis I bare har fulgt lidt med her på bloggen.

Her på det sidste har jeg været ude og kigge efter ny bærbar, og jeg har de sidste år fået øjnene op for lenovo, som laver nogle rigtig fornuftige laptops til gode priser. Det er i hvert fald sådan en at jeg skal ud og kigge på, og så må vi jo se om det ikke bare kommer til at spille med sådan en.

En anden ting som jeg også mener at jeg vil kunne få brug for snart er nogle ordenlige led vækstlamper til mit lille gartneri. Jeg er begyndt at gro roser og andre flotte blomster i hjemmet. Det er lige lidt for ustabilt vejret stadigvæk, og så er det lige noget nemmere at holde ordenligt øje med dem, når jeg kan kigge på dem hele tiden imens jeg fx ser fjernsyn eller sidder på computeren.

Tak fordi I ville læse med.

Indlægs forfatter: admin