Ny VVS-installatør til Ølstykke

Den nye VVS-installatør Hansen er netop åbnet i slagterens gamle lokaler på Bredgade, og jeg må indrømme, at det pynter gevaldigt i bybilledet. Nyrenoverede facader og et pænt skilt. Men bortset fra det, kan jeg ikke rigtig se behovet. Vi har jo allerede en udmærket lille VVS-installatør i Ølstykke, og derudover er der jo også Hillestrøm VVS, Svalehøj 5, 3650 Ølstykke, Tlf. 26 75 00 61, hvis man er til det mere moderne. Men det er nok den vej samfundsudviklingen går nu om dage. Der bliver mere og mere konkurrence på alle områder, og det er tit de små hyggelige håndværkere, der må lade livet. Jeg ville ønske, at alt var som i gamle dage. Vi manglede selvfølgelig en del bekvemmeligheder, men det var mere idyllisk som jeg husker det. Nu om dage er alle håndværkere og virksomheder store og travle foretagender, og det tiltaler mig ikke.

Blog / af

Indlægs forfatter: admin