Nybyg i Horsens og elektronik

Her på compuland handler det om elektronik og IT, og det er jeg bare rigtig glad for, for jeg elsker det også. Jeg ved fakkertal ikke noget bedre end at arbejde med elektronik, og det er så noget af det, som jeg allerbedst kan lide. Jeg tror faktisk ikke, at jeg ved noget bedre end at arbejde med elektronik. Jeg har altid gået meget op i det, og jeg synes faktisk selv, at jeg er ret god indenfor feltet, som vi siger. Det er i hvert fald sådan at vi siger, når vi gør det. Det kan jeg eddermamer godt love dig for. Jeg har haft alle slags mobiltelefoner næsten – det tror jeg da i hvert fald.

 

Nå, men derudover, så tror jeg sgu faktisk, at jeg har det riogtig godt lige nu. Jeg fandt lige noget på en hjemmeside, om køkkener i Vejle, som er noget af det allerbedste jeg ved. Jeg elsker det simpelthen bare, og det er noget som jeg godt lige vil skrive under på. Nå, men jeg overvejer lidt at købe en Samsung Galaxy, for jeg elsker den virkelig meget. Jeg har prøvet en i weekenden, og det kan jeg godt lige garantere jer for, er superfedt!  Ellers så fandt jeg også den her side, som jeg selv synes er ret fed.

 

 

Indlægs forfatter: admin