Ønsker mig et golfophold i julegave

Hej venner. Hvordan har I det? Jeg har det rigtig godt, og det er jo rigtig dejligt. Jeg ønsker mig et golfophold i julegave, for jeg er nemlig begyndt at spille golf, og jeg kan godt lig love jer for, at jeg synes det er fedt. Det er virkelig en dejlig sport, hvor man får nogle kilometer i benene, trænet sin præcision og så er det ellers også bare rigtig, rigtig hyggeligt, skulle jeg hilse at sige.

Nå, men hvis ikke jeg får det golfophold der, så ønsker jeg mig en DVD-afspiller, et anlæg, nyt tv og et par bukser. Jeg er ligeglad med hvilke bukser det er, for jeg går ærligt talt ikke så meget op i tøj, at det betyder noget for mig. Bare de passer. Jeg bruger størrelse 31 rundt om livet. Og det er det jeg ønsker mig bukser i, skulle jeg hilse at sige, hehe. Det elsker jeg at sige.

Blog / af

Indlægs forfatter: admin