Øreringe til kæresten

Hej alle. Det er sådan, at min kæreste snart fylder år, hvorfor jeg har været herinde og købe nogle øreringe til hende, som jeg virkelig håber, at hun bliver glad for. Jeg er generelt ikke så god til at sætte mig ind i, hvilke smykker, der lige klæder en kvinde, og jeg rammer normalt forkert, men lige her, der har jeg en ret god fornemmelse, så jeg håber da, at hun bliver glad for dem.

Jeg har ellers været rundt og kigge efter lidt forskellige ting, men det er svært at finde noget, som jeg synes, hun kunne bruge – altså, som jeg ville mene passede til hende. Nå, men det gør jo ikke noget, for jeg holder også en formidabel fest for hende, og det er jo helt vildt dejligt 🙂

Nu vil jeg gå en tur, for jeg har lige spist, og jeg trænger til at få gået lidt af det af, som vi siger.

Blog / af

Indlægs forfatter: admin