opgradering af pc og Acai frugt

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/13/Brilliant_Idea_Barnstar_Hires.png

Jeg har lige fået en totalt god idé!

Den går ud på, at jeg skal have opgraderet min computer igen, og det vil jeg mene er den bedste idé jeg har fået, siden at jeg sidste gang opgraderede min pc.
Jeg er ikke et hundrede procent sikker på, hvad jeg skal have, men skal i hvert fald have et nyt grafikkort, så det er helt sikkert min første prioritet..

Nu vil jeg lige få mig en opkvikker til hjernen. Jeg har fundet noget der hedder Acai, se her, som er fuld af gode egenskaber, så det er jo fedt nok. Jeg kunne godt tænke mig verdens bedste computer som man kan få til normalt brug, altså ikke sådan nogle supercomputere, men bare en virkelig, virkelig vild privat computer. Det må være et af mine største ønsker.

Nu er det jo snart jul, og så skal jeg til at overveje alt sådan noget med gaver og sådan.. nu får vi at se hvad der sker.

Indlægs forfatter: admin