Pluk og pak – eller noget?

Har i dag spenderet min tid med at være ude og hente nogle æbler ude ved min farmor, og det var virkelig hyggeligt. Det var smaddersjovt, for selvom hun er over 80 år, så er hun altså stadig en kvinde med gang i. Og er der noget jeg elsker, er det farverige mennesker der kan sætte lidt kulør på hverdagen! Det er simpelthen så fedt – og livsbekræftende.

Nå, men derudover, har jeg overvejet at starte mit eget firma, og der har jeg kigget lidt herinde, og synes at det ser lidt spændende ud – hvis jeg skal have noget lagerplads i alle tilfælde. Det er jo helt vildt cool, må jeg indrømme.

Ellers så skal jeg lige ud at løbe mig en tur, og så tror jeg at jeg skal i seng, for jeg er godt nok ved at være træt… Det må jeg jo nok erkende. Så skal jeg nok også have en lille mad bagefter.

Indlægs forfatter: admin