Renovering gjorde huset værd at bo i

Der er mange der siger, at renovering gjorde huset værd at bo i – og jeg må bare sige at jeg er enig. Jeg ved ikke hvad jeg ellers skal sige. Og en gang imellem ved man ikke hvad man skal sige, og det er så lige præcis på det tidspunkt, at man ikke skal sige mere. Men nu er I jo nået hele vejen til min hjemmeside, så jeg må hellere snakke lidt mere. he he. Jeg ved godt jeg er lidt plat, men det er heldigvis ikke kun mig, der ikke er sjov på nettet. Der er mange andre, der ikke ved hvad de taler om. Det ved jeg dog for det meste. Jeg skal have lavet mit nye hus ligesom det gamle, men jeg er ikke sikker på hvordan taget skal se ud endnu. Her skal jeg bruge hjælp fra en der ved lidt om den slags – og det bliver ikke Peter!

 

Blog / af

Indlægs forfatter: admin