Rottebekæmpelse har vi brug for

Vi havde ikke mere plads i skraldespanden, så vi stillede nogle poser ved siden af den uden at tænke videre over det. Det har så resulteret i at vi har fået rotter, hvorfor vi har brug for noget rottebekæmpelse her i København, hvor vi holder til. Det glæder jeg mig til, at der bliver gjort noget ved, for det er ikke helt til at holde ud, synes jeg – jeg synes nemlig virkelig at rotter er ulækre.

Ellers har jeg det som blommen i et æg her i den søde juletid. Jeg har været tidligt ude med at købe julegaver og det er jo for fedt, hvis jeg selv skal indrømme det. Og det er det jeg skal. Jeg er simpelthen så glad for at jeg undgår alt det julestress i år, og derfor har jeg også sagt at jeg gerne vil stå for risalamanden, for det er noget, som jeg er god til.

Blog / af

Indlægs forfatter: admin