Så er det computerens tid

Det er helt rigtig gættet, hvis du af en eller anden grund har gættet på, at jeg skal ud og investere i nogle nye ting til min computer.

Jeg har sat snuden op efter, at jeg skal have mig nogle nye sager. Og en af de ting som der står højt på ønskelisten er nogle dejlige nye og gode ddr2 ram, som du jo højst sandsynligt godt kender til. Hvis du ikke gør det, så kan en hurtig google-søgning gøre dig meget klogere.
Hvis jeg skal være helt ærlig, så er min computer virkelig også ved at være tørstig efter en lille opgradering, så det må jeg jo hellere give den, ellers ender det bare med at den giver helt op på mig, og så bliver den helt umulig at have med at gøre.

Hvis du ellers gerne vil vide det, så har jeg faktisk også lige været en tur til frisøren, hvor de fortalte mig, at jeg havde noget rigtig lækkert og fint hår, så det er jeg lidt glad for. De siger det garanteret til alle deres kunder, men det gør ikke noget, for de sagde det også til mig, og der skal ikke meget til at gøre mig glad, det er i hvert fald helt sikkert…

Såååeh det..

Indlægs forfatter: admin