Så skal den gamle computerkrop i sving

Pænt goddag!

I dag skal mine tynde computerstænger ud og løbe for første gang i jeg ved ikke hvor lang tid. Det er vores firma der er begyndt at være lidt mere obs på, at det rent faktisk er hårdt for kroppen at arbejde ved en computer i så mange timer i træk. Det kan godt være det ikke lyder hårdt, men det er det faktisk. Man bliver nødt til at sørge for at få bevæget sig, hvilket godt kan være nemt at glemme, når man sidder og arbejder ved en computer.

Se forskellige dyrlæge priser herinde

Jeg har heldigvis en sød lille hund, som er med til at sørge for at jeg kommer ud og bevæger mig. Det er næsten pinligt, at jeg bliver nødt til at have en hund for at jeg kan holde mig aktiv, men hvis det er hvad der skal til, så er det godt nok. Jeg har tænkt mig at vi skal begynde at løbe lidt ture sammen, for det kunne jeg i hvert fald godt bruge. Godt nok er min hund en bette en af slagsen, så jeg ved slet ikke om den kan følge med, selvom jeg lunter. Det ligner i hvert fald at den aldrig har prøvet at løbe før.

 

Tak fordi I ville læse med så langt.. Jeg kommer lige med en opdatering omkring mit løberi med hunden 🙂

Indlægs forfatter: admin