Så er der bestilt hostel

Min kone og jeg trænger til at nyde hinandens selskab uden børn, hvorfor vi har besluttet os for, at vi skal til Roskilde på hostel, og det glæder jeg mig til. Vi skal lidt væk herhjemme fra Frederikssund, hvorfor det nok skal blive rigtig godt, når vi kommer afsted. Ungerne er hos morfar og mormor, og det tror jeg også, at de nok kommer til at nyde. Det er en ting, som der er helt sikkert. Men nok om det.

Jeg vil finde mig et eller andet sted, hvor jeg kan sidde og spise, for jeg er godt nok ved at være sulten, og derfor er det vist meget godt, at jeg snart får mig noget mad. Det er en ting, som der er helt sikkert. Tror jeg vil ud at løbe en tur også, for jeg er godt nok i dårlig form, og jeg har virkelig lyst til at få dyrket noget motion, da det er rigtig godt for mig.

Indlægs forfatter: admin