Så fik jeg fat i den hundefoder fra Specific

Jeg er rigtig glad og i godt humør lige nu, for jeg har fået mig noget hundefoder fra specific, og det er bare noget, som jeg kan love jer for, at min hund godt kan lide, så er det ikke helt vildt fedt? det vil jeg vove at påstå, at det er, og jeg bliver så glad, når det er. Det er en ting, som er helt sikkert. Men nu vil jeg godt ud at løbe mig en tur, for jeg elsker at løbe, og jeg kan godt love jer for, at jeg har tabt mig meget. Det er en ting, som jeg godt vil skrive under på. Og så elsker jeg min hund, og den er rigtig god, når man skal ud at gå med den hver dag. Det er for fedt, og jeg elsker det helt vildt meget.

Ellers vil jeg bare sige til jer, at jeg er rigtig glad, og er det ikke godt? Det mener jeg, at det er. Og vi ses snart.

Indlægs forfatter: admin