Så har man også prøvet at tage et minilån

Jeg er rigtig glad, for jeg har lige fået mig et minilån til at supplere min løn, da den ikke var så høj i den her måned. Jeg ved, at jeg kommer til at få rigtig mange penge i næste måned, hvilket er helt vildt fedt. Det må jeg indrømme. I kan finde det på det her link. Jeg får, som sagt, rigtig mange penge i næste måned, hvorfor jeg tænkte, at det ville ikke være noget problem, hvis jeg tog mig et lille lån i den her måned, og det er jo bare dejligt, synes I ikke også det? Det synes jeg i hvert fald.

Jeg vil ud at løbe mig en tur senere, for jeg er fast besluttet på, at jeg skal i god form, inden det bliver jul, og det kommer jeg kun på en måde, og det er ved at træne. Altså, jeg går ikke op i styrketræning, for jeg vil egentlig bare gerne ud at have lidt kræfter af alt muligt andet.

Blog / af

Indlægs forfatter: admin