Så står den på noget bilpleje

Ja, bilen har haft det bedre, hvorfor jeg også har besluttet at den skal have noget bilpleje nu her, og det bliver den da rigtig glad for, for det er jo sådan noget, som en bil nogen gange skal have. Jeg har besluttet mig for, at den skal have bilpleje i Århus, for der kender jeg et rigtig godt sted, hvor jeg ved at min guldklump er i trygge hænder, og det er jo vildt fedt for sådan en som mig.

Nå, men jeg vil løbe mig en tur, for det er så dejligt. Bagefter skal jeg ud at kigge på lejlighed med kæresten, og det er også noget, som jeg ser vildt meget frem til, for jeg vil så gerne finde en fed lejlighed sammen med hende. Det er altså noget, som I kan bide spids på, hvis det er det, som I vil. Og så ses vi jo ellers bare en anden gang.

Indlægs forfatter: admin