Sikke en udfordring…

 

Jeg var blevet så træt af at bo i gode gamle Danmark, så jeg smuttede en tur til det helt kolde nord, hvor der desværre er langt mellem denne slags forhandlere. Gad vide hvor man kan finde nogle gode nye gummilister på denne side af jorden. Jeg skulle aldrig være flyttet til Grønland i denne måned. Der er kun 3 uger tilbage, men nu står jeg jo og har brug for dem. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal gøre. Måske der er nogen derude, der kan hjælpe mig med et par gode råd her? Det ville jeg blive meget glad for! Jeg kommer hjem igen i slutningen af september, for vi skal først lige forbi Island og bade i de varme kilder. Jeg har hørt, at det skulle virke så helse rigtigt at bade der. Men det må tiden vel vise. Jeg har i h vert fald taget mit badetøj med, så det bliver ikke et problem, hvis vi skal hoppe i med det samme!

Blog / af

Indlægs forfatter: admin