Skal jeg have slips eller butterfly på?

Hvis du skal afsted til en formel begivenhed, så står du med garanti med valget mellem et lækkert slips og en flot butterfly. Det kan godt være svært at finde ud af, hvad du egentlig skal vælge og hvilken af de to ting, der passer bedst til den begivenhed, som du skal afsted til. Du kan dog være sikker på, at du ikke skal have en butterfly på, hvis der er tale om en formel begivenhed forstået på den måde, at du skal til et forretningsmøde el.lign., og dertil er det heller ikke velset at man kommer med en butterfly om halsen, hvis man skal til begravelse. I begge tilfælde er det langt bedre, at du vælger et slips i stedet, da det er mere neutralt, hvorimod en butterfly altid har været sammenlignet med fest og farver, hvilket også er grunden til, at langt de fleste har en butterfly på til nytår i stedet for et slips – og det er naturligvis ikke nogen synderligt god idé, at komme med et stykke beklædning, der signalerer fest og farver, hvis du skal være med til en begravelse.

Slips kan bruges i rigtig mange henseender

Fordelen ved et slips er, at det kan bruges i et væld af forskellige henseender og det er med garanti også derfor, at der er langt flere mænd, der vælger at bruge penge på slips i stedet for butterflies, for selvom det er meget almindeligt, at man tager en butterfly på, hvis man skal afsted til nytårsaften el.lign., så er der faktisk heller ikke noget galt med, at man i stedet vælger at tage et slips på til nytårsaften. Det viser blot, at du hellere vil have en mere formel påklædning på og der er også rigtig mange, der vælger at tage slips på i stedet for en butterfly, så der er slet ikke noget galt med at tage det valg i stedet for at vælge en butterfly. Hvis du er mest komfortabel med at have et slips på, så tager du naturligvis bare et slips på, da det vigtigste er, at du er komfortabel med din påklædning. Hvis du ikke er komfortabel med din påklædning, så har du ikke foretaget det rigtige valg og du vil med garanti heller ikke kunne more dig på samme måde, som hvis du i stedet bare fokuserede på at iklæde dig et slips, hvis det er dét, du foretrækker i stedet for en butterfly – eller den anden vej rundt.

Du kan heldigvis både købe slips og butterflies rigtig mange forskellige steder, hvorfor du med garanti kan finde noget, som du godt kan lide og som du vil føle dig komfortabel med at have på.

Indlægs forfatter: Soren