Skal ud at spise på restaurant Maribo

Jeg er vildt lykkelig nu, for jeg har lige friet til min kæreste, og hun sagde ja, så det vil vi fejre ved at tage på restaurant Maribo og spise. Det bliver simpelthen bare så dejligt, og jeg er helt vild med det, kan jeg godt love jer for. Jeg tror, at vi får den bedste fremtid sammen, og det er noget, som jeg virkelig er glad for, kan jeg vist roligt sige jer. Vi skal også have et barn, men det bliver ude i fremtiden, så sådan er det jo. Det er en ting, som er helt sikkert.

Tror jeg vil løbe mig en tur senere, for det er sådan noget, som er med til at gøre mit humør rigtig godt, og det er jo bare helt vildt fantastisk, synes I ikke det? Hej så længe.

Forresten, så håber jeg da helt vildt meget at vi snart ses herinde igen – det ville virkelig være fedt, synes I ikke?

Indlægs forfatter: admin