Skulle måske overveje et lån på dagen

Jeg går og planlægger, at jeg gerne vil ud på en lille rejse til januar, men det skal ikke være så langt. Det skal bare være til Tyskland eller noget i den stil. Et naboland. Derfor vil jeg gerne låne nogle penge, og jeg har fundet det her link, hvor jeg har læst lidt om det, og jeg kunne rigtig godt finde på at låne noget derinde. Eller ikke derinde, men en af de sider, som den beskriver, den side der. Det er fordi, at det er som en guide til, hvor jeg kan låne penge.

Nå, men jeg vil skynde mig at gå en tur, for jeg skal lige handle lidt ind, og jeg kunne godt finde på at købe lidt kylling, for jeg elsker simpelthen kyllingesalat, hvorfor det nok bliver sådan en, som jeg skal have til aftensmad. Det er noget af det bedste, og derfor vil jeg lave det.

Blog / af

Indlægs forfatter: admin