Sommerferie og små projekter.

Hej.

Nu skal jeg bare til at holde sommerferie og denne gang skal jeg bare slappe af, lige bortset fra to projekter, så jeg længe har gemt til jeg havde fri. for det første skal jeg ud og købe mig en ny laptop, som jeg længe har ønsket mig, da den gamle slet ikke kan fælge med længere. den bliver så renset og laver til en spille computer til børnene.

det andet er at vi skal have et firma som kan komme og lave en gang slamsugning af vores kloakker, da de var under et stort pres i vinters og vi skal bare ikke have at de springer, hvis vi får den samme mængde nedbør i den kommende vinter. Men ellers så skal jeg bare sidde i haven og ordne min nye computer, så den er klar til arbejde efter ferien. jeg skal også se om ikke jeg igen kan få startet op på at løbe et par gange om ugen, som jeg har gjort før.

Indlægs forfatter: admin