Starter dagen med Oil of life

Hej alle

Så er vi allesammen tilbage på pinden efter en dejlig sommerferie og i år så skal vi virkelig til at gå til den. Inden vi gik på ferie, så fik vi præsenteret en ny strategi til at sælge vores produkter af vores ledelse. Så nu da vi er tilbage er vi blevet inddelt i nye teams, der selv står for den daglige strategi.

Det har selvfølgelig været noget af en omvæltning, men det har også været meget spændende at arbejde på denne nye måde, hvor vi i langt højere grad har indflydelse på vores egen arbejdsdag. Derfor har jeg haft en hel del dage her i starten, hvor jeg virkelig har været træt både når jeg er kommet hjem fra arbejde, men så sandeligt også når jeg skulle afsted. derfor haj købt både nogle vitaminpiller, men også et dagliget tilskud af mineraler, se mere her.

Det er da også så småt begyndt at virke og nu overvejer jeg endda at begynde at løbe en smugle i weekenden, for at få mere overskud.

Indlægs forfatter: admin