Træfældning i mine forældres have

Jeg er rigtig glad for mine forældres have, og det har jeg været i lige så lang tid, som jeg kan huske, så det er jo bare rigtig fedt, hvis jeg skal være helt ærlig. Det er simpelthen så fedt, og det handler egentlig om, at jeg synes, at den er rigtig hyggelig og idyllisk, hvis jeg selv skal sige det. Nå, men altså, sådan er der jo så meget, ikke?

Tror jeg vil hjælpe dem med noget træfældning i Stenløse inden så længe, for det får de godt nok brug for. Det er noget, som jeg glæder mig til. Det bliver godt, og så bliver deres have lidt bedre, for så kan der komme solskin ind på terrassen, hvilket er noget, som jeg virkelig synes, at der trænger til. Men altså, tror jeg vil smutte mig en tur nu her, for det kan jeg jo så godt lide. Det er noget af det bedste, jeg ved.

Indlægs forfatter: admin