Tror det er ved at være tid til en ny energimærkning

Ja, vi ligger og har en rigtig dårlig energimærkning i vores hus lige nu, og det er lidt irriterende, men dog er det sådan, at jeg rigtig godt kunne tænke mig, hvis der kom noget nyt. Det ville godt nok være dejligt, skulle jeg hilse at sige. Der kommer nok nogle og kigger på det inden så længe, og vi har da også lige fået installeret rigtige radiatorer, så de ikke kører på el længere, for det er både dyrt og dårligt for miljøet, så det er jo rigtig, rigtig dejligt, vil jeg godt have lov til at sige. Jeg er glad for, at vi kan gøre lidt for miljøet her i Frederikssund.

Nu vil jeg ud at løbe mig en tur, for jeg er lige begyndt at løbe igen, og det er noget, som jeg er helt vild med. Det er så dejligt, for jeg kan mærke, at jeg får mere energi og overskud, og sådan noget er jeg personligt helt vild med. Det er en ting, som der er helt sikkert. Skal forresten til Ballerup i weekenden.

Blog / af

Indlægs forfatter: admin