Tror jeg taget et mobillån

Jeg er lidt i pengenød, så jeg har besluttet mig for, at jeg vil låne lidt penge på nettet. Det er en god mulighed for mig, har jeg fundet ud af, for jeg har virkelig brug for pengene til nogle skolebøger. Jeg har fundet en god side, og du kan finde rigtig mange muligheder her selv, hvis du har lyst.

Nå, men derudover, så har jeg haft en rigtig god dag, og jeg har god samvittighed nu her, for jeg har været meget aktiv. Jeg har været inde i byen og finde en gave til min lillebror, som snart har fødselsdag, og det er jo helt vildt fedt, kan man sige. Tror han bliver rigtig glad for den, for det er et gavekort til hans yndlingsbutik. Det er jeg helt overbevist om, at han gerne vil have.

Tror jeg vil gå i seng nu, for jeg er helt vildt træt, så jeg bliver nok nødt til at gå i seng.

Indlægs forfatter: admin