Typehuse – skal man ikke gøre det?

Jeg har sådan en idé om, at jeg meget gerne ville have opført mit eget hus, men det behøver ikke nødvendigvis at være ét, som jeg selv har designet eller som er bygget efter mine behov. Jeg vil meget hellere have opført sådan et typehus, og det er altså noget, som jeg tror der er gode penge i – for jeg kan jo altid leje det ud, hvis jeg får bygget to. Min økonomi siger i hvert fald god for det, og det er jo bare dejligt, hvis jeg selv skal sige det.

Men nok om det. Jeg nyder det hele her i Skanderborg, hvorfra tingene går sin gang. Det er her, jeg føler, at jeg har hjemme. Og det er her jeg vil bo resten af mine dage. Skanderborg – jeg elsker dig! Og det var så alt, hvad der var på programmet i dag. Nu vil jeg gå mig en tur, og det glæder jeg mig virkelig meget til. Hej så længe.

Indlægs forfatter: admin