Unge på grupperejse = JA TAK

Efter en fantastisk solskinsdag, ved jeg at vi går en kedelig gråvejrs dag i møde i morgen. Hvad skal man lave? Tjo, man kunne jo smide et indlæg afsted, til alle sine kære læsere – så det valgte jeg at gøre.

Imorgen bliver, ifølge vejrudsigten, en af de dage hvor man drømmer sig væk. Drømmer sig væk til sol, strand og kolde drinks (eller fadøl!). Men hvorfor så ikke gøre noget ved det? Især jer unge mennesker, der sidder derude og ingen udgifter har, men røven fuld af penge. Drop byturene og kom afsted. Saml en gruppe af venner, og tag afsted på en grupperejse. Der findes faktisk en hjemmeside, som beskæftiger sig med netop grupperejser, så hvad venter I på?

Klik her, for at få inspiration til din grupperejse.

Jeg skal gerne være den første, til at indrømme at jeg finder sådanne grupperejser helt fantastiske. Man er en masse mennesker afsted, og det handler om at man skal finde på aktiviteter som alle kan være med på. Det kan være en udfordring, men derfor handler det om, at søge alt den information man kan, hjemmefra. Her kan man bruge hjemmesiden, som jeg linkede til ovenfor.

Jovist – siden er relativ tom i øjeblikket, med undtagelse af få indlæg, men jeg kan garantere jer for, at denne side bliver guld værd i fremtiden. Det er utrolig vigtigt, især for unge, at man får undersøgt hvad der skal ske. Ellers går det hele op i øl, f*sse og hornmusik. Det er jo heller ikke dårligt, men altså – hvem gider tage på en rejse for noget, som man egentlig også kan få i Danmark?
Med undtagelse af FlotteFyr og Amalie fra Paradise selvfølgelig 😉

Jeg håber at I – kære unge læsere – har fået mod på at tage af sted. Tag på en grupperejse, og lev jeres ungdom. I ved det også selv, men det er jo skide sjovt at rejse. Også selvom man ikke har en mor eller far til at planlægge det hele.

Vi skrives snarest! Kys!

Indlægs forfatter: Soren