Vil gerne have genvinding af varme

 

Her i Esbjerg knokler jeg hårdt, for jeg tror på, at der kommer succes med hårdt arbejde, og det er altså ikke noget, som der bare kommer til mig, hvorfor jeg har besluttet mig for, at det er noget med, at jeg bare skal knokle igennem. Men altså, jeg ved ikke så meget, så hvis du kan fortælle mig noget om genvinding af varme, så må du meget gerne hjælpe mig, for jeg tror, at det kunne være meget godt at få lavet. Det har jeg i hvert fald fået fortalt, og jeg stoler blindt på det, som folk fortæller mig. Og det er jo dejligt.

Nå, men ellers har jeg det helt enormt godt, og det er jo dejligt for mig. Jeg skal til Århus med arbejdet i morgen, for det har jeg bestemt mig for, at jeg gerne vil. Altså, jeg har tilmeldt mig sådan en udflugt, som jeg tror bliver rigtig, rigtig sjov.

Blog / af

Indlægs forfatter: admin