Vinduespudsning er en kunst

God formiddag, til jer – mine ærede læsere.

Hold nu fast, hvor er jeg i strålende humør i dag. Solen skinner, bajerne er kolde –  og så er det fredag. Det er første gang, siden min læseferie, hvor jeg faktisk har tænkt: Fedt. Det er fredag. Weekenden bliver total ligegyldig, når man har ferie, men ikke i dag.

Apropos solstrålerne, så kommer jeg ned ad trappen, og sætter mig i min stue, for at spise morgenmad. Da jeg kigger ud ad vinduet, spotter jeg for alvor, hvor beskidte mine vinduer er. Det kunne jeg ikke holde ud at kigge på, så jeg beslutter mig for, at det må der gøres noget ved. Uvidende, og dum som jeg er, henter jeg en spand med vand og sæbe, og går i gang med at vaske ruden.

Striber overalt på ruden, og jeg står uforstående og kan klø mig i nakken. Det førte til at jeg lavede en Google søgning, og jeg kunne nu konkludere at, det skulle jeg ikke have gjort. Siden, hvor jeg fandt ud af det, var mærkværdigvis den eneste side på nettet, som havde relevante oplysninger omkring det at pudse vinduer. Det er et firma, som arbejder med vinduespudsning i Aarhus. Du kan komme direkte til deres side, ved at klikke på mit hyperlink ovenfor.

Her står der, under ”tips” til vinduespudsning, at du ikke skal pudse vinduer, når solen står ned på ruden. Selvom det er her, at snavset er mest synligt. Det skyldes, at det (ofte) vil kræve en professionel vinduespudser for at undgå disse striber.

Så det har jeg valgt, at jeg nu skal prøve. Jeg har anmodet om at få et uforpligtende tilbud til mig. Jeg håber at det er et, som er interessant. Jeg har i øvrigt kunne udlede, at hvis man melder sig til en fast ordning med vinduespudsning, så kan man faktisk spare intet mindre end 40 % på hver vinduespudsning i Aarhus, eller området omkring.

Jeg håber at I har fået lidt relevant info omkring vinduespudsning i dag, også selvom du ikke er bosat i Aarhus, eller området nær Aarhus.

Indlægs forfatter: Soren