VVS er ikke længere på min to do-liste

Uha, jeg er glad. Det er endelig lykkedes mig at komme til bund i min to do-liste, og sådan noget skal virkelig belønnes, og derfor har jeg netop bestilt mig en ferie. Det kommer til at foregå i Spanien, og det er bare et land, som jeg elsker overalt på jorden, så det er jo godt nok. Men nok om det. Det sidste, som jeg fik ordnet på listen var noget VVS, og der kom en flink en fra Fredericia og ordnede det, så det er noget, som jeg er helt vildt glad for, kan jeg godt sige jer. Men jeg vil løbe igen herinde fra, for jeg har lidt travlt, og jeg har egentlig ikke tid til at sidde foran min computer, for jeg har simpelthen så meget, som jeg skal nå i dag. Og vi ses nok igen inden lang tid, for jeg har simpelthen så travlt, så travlt.

Indlægs forfatter: admin