Weekenden står på en lille maler

Jeg har besluttet mig for at lejligheden lige skal have en lille maler her i weekenden, og det er noget, som jeg glæder mig til. Det kommer til at foregå i Mors, og jeg har fået en masse af mine venner til at komme fra Skive, og det glæder jeg mig da til, for det skal nok blive spændende. Det kan jeg godt sige jer. Det er en ting, som er helt sikkert. Men altså, sådan er der jo så meget, ikke? Det er en ting, som er helt sikkert, og jeg kan love jer for, at det er noget, som jeg har tænkt meget over her på det sidste.

Tror virkelig at mit hus bliver flot, når jeg er færdig med det, og jeg kan godt sige jer, at jeg glæder mig helt vildt meget, for det bliver simpelthen det fedeste i hele verden, at jeg får lavet det, og jeg glæder mig til at vide frem til jer.

Indlægs forfatter: admin