Akupunktur skal jeg til

Hey. Jeg skal prøve noget akupunktur på Fyn, og det bliver bare godt, for det er noget, som jeg har gået og ønsket mig i rigtig lang tid, og derfor er det jo for fedt, at det endelig er ved at blive en realitet, synes I ikke det? Det vil jeg mene. Men altså, det er jo dejligt med sådan noget. Jeg kan se, at jeg ikke har så mange penge tilbage, så det kan være, at jeg kan låne et par af min mor, da det er noget, som jeg har lyst til. Det vil jeg helt vildt gerne, og jeg kan ikke rigtig forestille mig, hvor godt det bliver, før det er sker, men det er jo også fint nok.

Nu vil jeg ud at gå mig en tur, for jeg kan godt lide at gå ture. Jeg elsker det faktisk, og jeg ved ikke helt, om jeg kan forestille mig noget bedre at lave lige nu, for jeg har nogle timer, inden jeg skal afsted.

Indlægs forfatter: admin