Massage og hygge

Hvis man er på udkig efter selskab af en massage pige, så har det aldrig været nemmere end det er nu. Det er især på grund af internettet, der har gjort det så meget lettere. Nu kan man nemt og hurtigt undersøge ens muligheder fra ens eget hjem. Det er ikke lige som tidligere, hvor man måske blev nødt til at bevæge sig ned til de lidt mere skumle dele af byerne. Det er dog stadig muligt at blive taget ved næsen, men hvis man ved hvordan og hvor man skal kigge, så er risikoen for at blive snydt minimal nu til dags. Her får du et par gode råd til hvordan du sikre dig, at du ikke bliver snydt, og også til hvordan din date bliver så god som muligt. Du kan

Når du er på udkig efter en fræk date, så er det altid en god idé at tage et ordenligt kig på deres billeder. Hvis du har set de samme billeder på forskellige sider med massage og escort, og at de tilbyder deres service i mange forskellige byer, så kan dette være et tegn på at man skal være ekstra opmærksom, da det måske ikke er kvinden på billedet, som du rent faktisk kontakt til. Find massage og hygge her.

Klar til date

Når du har fundet din date, aftalt et tid og sted, så er det ved at være tide til at gøre sig klar. Når man skal mødes med en massage pige, så er det vigtigt at man forbereder sig ordenligt. Det vil sige at man i hvert fald som minimum har styr på følgende punkter:

  • Bad
  • Børste tænder
  • Se anstændig ud
  • Trim dine negle

Det er vigtigt at ens hygiejne er i orden. Alt andet er uacceptabelt. Du vil naturligvis forsøge at se så godt ud som muligt.

Langt de fleste er meget nervøse inden gang at man skal mødes med en date. Blot se på det som om at du skulle på en helt almindelig date, og brug de samme regler der gælder der.

  • Sørg for at have nok penge med. Før du tager afsted på din date, så sørg for at du har penge nok til alle de aktiviteter der er aftalt, og så lidt ekstra.
  • Tjek din telefon. Det er ikke kun pungen i bukserne, som du skal være opmærksom på. Din telefon er også en vigtig ting at være opmærksom på. Sørg for at slukke den, eller smide den på Fly-mode. Hvis du er bange for at du misser noget, så ring eller skriv til dem inden, så du ikke misser vigtige opkald. Du undgår også at blive forstyrret af notifikationer hvert andet øjeblik.
  • Kom ikke påvirket. Det kan være at nogen gerne vil drikke sig lidt mod til, men lad være med  det. Du bør altid møde op helt ædru, afslappet.
  • Smil. Tal med din date, og glem ikke at smile, selvom du måske er meget nervøs

 

 

Blog / af

Indlægs forfatter: admin