Belægning er førsteprioritet lige nu

Jeg har besluttet mig for, at der skal ske noget ude i haven, hvorfor vi har vedtaget, at vi skal have lagt noget belægning, og det glæder jeg mig godt nok til, hvis det er sådan, at det kommer til at blive rigtig godt, men det er jeg da helt overbevist om, at det nok skal blive. Det er sådan vi ruller her i Fredericia. Jeg er simpelthen så vild med det, og det er jo bare helt vildt fedt.

Nå, men klokken er mange, og jeg skal til Vejle og besøge min gamle mor inden så længe, så det vil jeg igang med, for det skal da nok blive rigtig, rigtig spændende, hvis jeg selv skal sige det – og det skal jeg jo herinde på kommandocentralen, hvor jeg styrer slagets gang, eller hvad man siger.

Tror jeg vil have en banan, for jeg er godt nok sulten, men jeg har ikke spist i lang tid.

 

Indlægs forfatter: admin