Den bedste mekaniker Solrød Strand

Jep, så er jeg tilbage og denne gang er det med rigtig godt nyt til dem, der går og leder efter den bedste mekaniker Solrød Strand. Hvis du ikke ved det endnu, ja så siger jeg det altså ikke – for svaret på det du leder efter, står altså imellem linjerne med blåt. Nu vil jeg ikke sige for meget, men det er i hvert fald et ret flot stykke arbejde, de har lavet for mig. Min gamle bil er som ny og det er min dame super glad for. Jeg selv er også totalt lykkelig, men det er nu vigtigst at damen er glad. I ved godt hvordan det er med den slags. Man skal altid sørge for, at damen er glad for ellers er der en chance for at hun smutter – når man mindst forventer det. Det håber jeg ikke, at hun gør, men nu har hun jo heller ingen grund til at smutte, så jeg tror den er fin nok nu.

Blog / af

Indlægs forfatter: admin