Der er råd til gaver med et lån på timen

Jeg har lige været inde for at tage et smålån på timen, hvorfor jeg nu har råd til julegaver. Det er noget, som jeg har glædet mig rigtig meget til, hvilket er helt vildt fedt. Jeg kan så godt lide, når jeg har råd til at give folk nogle gode ting, for jeg kan godt lide at gøre folk glade. Jeg kan også godt selv lide at få nogle gode gaver, men sådan er det jo – hvem kan ikke det? Jeg kender i hvert fald ikke nogle, som der ikke bliver glad for en god gave. Man kan godt være ydmyg omkring det, men inderst inde, tror jeg, at man bliver rigtig glad for den gave, som man får.

Nå, men jeg vil ønske jer allesammen en rigtig god dag, og det håber jeg da så sandelig også, at I vil ønske mig. Men jeg har allerede en god dag, så det skal I ikke være bekymrede for. Vi ses.

Blog / af

Indlægs forfatter: admin