Festudlejning til min fødselsdag i Århus

Ja, jeg skal holde en fest til sommer, og den kommer til at foregå i Århus, men jeg har både inviteret folk fra Skanderborg og Brande og sådan noget, og der har jeg altså bestilt sådan noget festudlejning, som du kan se her.

Det bliver den fedeste fest, og jeg glæder mig helt vildt, skal jeg sige jer. Det er fordi at jeg er så god til den slags, og jeg er simpelthen bare så vild med at arrangere fester, så det er jo også et kæmpe plus, fordi jeg hr arrangeret mange fester før, men det her er nok den størst, som jeg kommer til at arrangere, for jeg har planlagt at jeg vil holde op med det sådan i lidt tid i hvert fald her bagefter. Og så ses vi jo nok bare til et brag af en fest, og det er jo bare for sejt – hvis du kommer i hvert fald. Hej.

Indlægs forfatter: admin