Har købt mig en Ford i Kastrup

Jeg er utroligt glad for biler, så jeg skifter dem gerne ud engang imellem, skal jeg sige jer. Det er utroligt fedt at have økonomi til at kunne gøre det, for biler falder jo allerede i værdi, efter du har drejet nøglen om – siger man i hvert fald. Nå, men ikke desto mindre, så taber jeg mange penge på biler, men det er ikke det, jeg gør det for – jeg gør det, fordi at biler er min helt store passion. Næste gang vil jeg købe mig en Ford i Kastrup, for der har jeg fundet en god bilforhandler, som jeg ofte køber biler hos.

Nå, men lige nu sidder jeg og hører lidt musik, og det er virkelig dejligt, skulle jeg hilse at sige, men sådan er der jo så meget. Hehe. Tror jeg vil gå mig en lille tur ned og fodre nogle ænder, for de ser så sultne ud, synes jeg.

Indlægs forfatter: admin