iGrill er et innovativt stegetermometer

iGrill er i princippet et stegetermometer, som man kender det fra de fleste danske køkkener. Dog kan iGrill noget, som andre stegetermometre ikke kan. iGrill gør det nemlig muligt at holde øje med kødets temperatur uden du står foran din grill. Der er nemlig tale om et trådløst stegetermometer, som gør, at du har mulighed for eksempelvis at underholde din gæster mens du stadigvæk holder øje med hvordan det går med det kød, som du har til at ligge på grillen. Du kan nemlig holde øje med kødets temperatur fra din Apple-enhed, da der er mulighed for at se temperatur mm. via den app, som kan downloade til dit iGrill stegetermometer.

Du har altså mulighed for at holde øje med, hvor høj temperaturen er på dit kød fra en afstand på helt op til 60 meter. Det er super smart, og det gør det muligt for dig at stå i køkkenet og skralde kartofler samtidig med, at du holder øjet med kødet på grillen, eller det giver dig mere tid til at underholde dine gæster, hvis du eksempelvis har inviteret nogle personer over til grillmad.

Til alle typer af kød kan du bruge din iGrill

Du kan anvende dit iGrill stegetermometer til alle typer af kød, og faktisk er der god hjælp at hente, hvis du gerne vil give dit kød den helt rette farve. Det kan nemlig være meget svært at vurdere, om det kød man har lagt på grillen har fået den helt rette temperatur. Det kan du dog væsentligt lettere finde ud af ved hjælp af din iGrill app, som kan give dig gode muligheder for at få tips og tricks til hvor lang tid du skal give kødet samt hvor høj en temperatur dit kød skal have. En iGrill app består nemlig af mange funktioner.

Hent din iGrill app og få et væld af smarte funktioner

Efter du har købt dit iGrill stegetermometer, kan du med fordel hente appen ”iGrill”, som giver dig mulighed for at gøre brug af en række forskellige super smarte funktioner. Appen byder nemlig blandt andet på forskellige opskrifter samt tips og tricks, som du med fordel kan anvende, hvis du skal grille. Du får med din iGrill app et smart interface, som giver dig mulighed for at sætte en timer på, så du kan se hvor lang tid dit kød har været på grillen, og hvor lang tid der gør, før dit kød har fået nok. Du kan få hjælp til hvor lang tid du skal give forskellige typer af kød, hvis du eksempelvis er i tvivl om, hvor lang tid en højrebsbøf skal have på grillen for at blive gennemstegt eller for at få en flot medium-farve.

Der er desuden lavet en kurve, som giver dig mulighed for at se temperaturstigningen, som du løbende kan sidde og følge, og du kan finde et væld af forskellige visningsmuligheder. Generelt er der mange forskellige muligheder ved anvendelse af iGrill samt iGrill-appen.

Her på siden kan du både finde iGrill sort og iGrill hvid.

Blog / af

Indlægs forfatter: Soren