Jeg er så glad for det her slagteri

Ja, jeg må indrømme, at det ikke er meget, jeg kommer hos slagteren, men jeg har netop fundet et slagteri i Hornsyld, som jeg er rigtig glad for, så der er mine besøg lige steget en del, for jeg har virkelig fået smag for godt kød, og det kan man så sandelig få der, skulle jeg ellers hilse at sige.

Desuden får jeg nogle gæster i weekenden, som skal prøve at smage det, hvorfor jeg netop har investeret i en god kogebog, som kan lære mig lidt om at stege bøffer, da det ikke er noget, som jeg har fået øvet mig specielt meget i indtil videre, men det skal der godt nok gøres noget ved nu her. Det kan jeg godt sige jer.

Ellers går det bare godt her på adressen. Jeg er lige flyttet sammen med min kæreste, og vi har det så godt, at det virkelig er svært at beskrive.

 

Bjerre Kød

Bjerrevej 346

8783 Hornsyld

Tel: 75 68 15 11

Indlægs forfatter: admin