Jeg har fået nyt drivhusglas

Jeg er simpelten en glad mand i dag, og det er fordi, at jeg netop har fået bestilt mig noget drivhusglas, som jeg glæder mig til at modtage, for så kan jeg endelig få fixet vores drivhus. Den slags kan jeg jo rigtig godt lide, og det er der mange grunde til – en af em er dog, at jeg holder meget af friske grøntsager, som man selv har dyrket, så derfor er det jo bare helt fantastisk.

Nå, men jeg vil løbe mig en tur, for det kan jeg godt lide, og jeg elsker virkelig meget den der følelse af velvære, som man får bagefter. Den er jeg helt vild med, og sådan er der jo så meget, ikke? Det må jeg indrømme, at jeg synes. Tror jeg vil gøre det nu her, inden jeg skal spise, for ellers bliver det for sent. Men altså, vi kan jo bare snakkes ved herinde.

Indlægs forfatter: admin