Jeg har lige fået kontakt til en elektriker

Jep, jeg er lige flyttet til byen, men jeg har allerede fundet min yndlings elektriker i Århus V, og det er fordi, at jeg manglede en, og så spurgte jeg min nabo, og hun kendte til dem der, og det ar jo meget godt. Jeg simpelthen så glad for, at jeg har fundet ham. Det vil jeg da lige sige jer. Deres adresse er;

 

Veitz El-installation A/S

Sommervej 8

8210 Århus V

Tlf. 86 22 22 99

 

Men ellers går det nu meget godt. Jeg har besluttet mig for, at jeg vil ned og købe lidt forskellige nede i Bilka, så derfor vil jeg hoppe op på min jernhest. Jeg har nemlig sådan en Christiania bike, og derfor kan jeg have ret meget med, og det er jo en ting, som jeg må indrømme, at jeg synes er megafedt. Det kan jeg altså vist godt lige sige jer, venner. Hav det alt for svedigt, indtil vi ses igen.

Indlægs forfatter: admin