Jeg har set en Tømrer i Ringkøbing

Hejsa alle sammen !

Jeg var lige ude og køre i bil her den anden dag og det var helt vildt dejligt for jeg kørte forbi mange sjove ting og jeg sad der i  min bil og morede mig over folk og om hvor travlt de egentlig havde, men det er jo ikke deres skyld men det er vel samfundets skyld kan man vel sige!Men det jeg ville frem til er at jeg kørte forbi en dygtig Tømrer i Ringkøbing og jeg kan lige smide hans adresse nederst på siden så i kan se hvor jeg så ham og det var bare super dejligt.

Nu er jeg gift med ham og det er ved at være på tide at vil lige laver nogle børn ikke sandt og det kan blive ja måske en håndværker familie, hvem ved ?

I må have en dejlig dag og en god uge så snakkes vi ved meget snart.

 

Hee Gulvservice

Nørreager 7, Hee

6950 Ringkøbing

Tlf. 97335316

Indlægs forfatter: admin