Så er der opsat varmepumper

Hey – træd ind i min grotte på internettet. Her serverer jeg dugfriske nyheder fra min hverdag, og det er noget, som jeg tror, at de fleste er glade for, kan jeg godt sige jer. Nå, men sådan er det jo, ikke? Det vil sige, at jeg har besluttet mig for, at jeg gerne vil lave lidt forskelligt – blandt andet noget, som er godt for miljøet, og det er det her projekt, som jeg har gang i lige nu.

Det handler om, at jeg er flyttet til Varde, og her har jeg fået opsat varmepumper, og det havde jeg nok aldrig troet, at jeg ville komme til, da jeg boede i Næsbjerg. Det er én ting, som er helt sikkert, kan jeg godt lige sige jer. I tror det nok næppe. Nå, men ellers ville jeg gerne have mig et bad, så jeg tror jeg vil smutte igen. Kan I ha’ det.

 

 

Indlægs forfatter: admin